Wij geven u graag 10 redenen om voor ons te kiezen.

De christmasfairtrade is dit jaar van 10 T/M 13 EN VAN 16 T/M 19 DECEMBER,, andere data op aanvraag.

Voor contact en reserveren:

Onze formule

Uw medewerkers worden in stijl ontvangen met een glas kerstbubbels. Aan het begin van de kerstfair heeft u desgewenst de beschikking over een eigen ruimte waar u bijv. een welkomstwoord kunt houden. Vooraf heeft u bepaald met welk budget per persoon uw medewerkers mogen shoppen op de ChristmasFairTrade. Dit bedrag wordt aan het begin van de markt uitgereikt aan alle genodigden in de vorm van muntjes, verpakt in een sfeervol buideltje. Met deze speciale kerstmuntjes gaan ze langs de kramen en maken zelf hun keuze uit het brede assortiment. De aankopen kunnen worden meegenomen in de speciale shoppertas, die alle medewerkers krijgen.

Desgewenst wordt uw bezoek verder aangekleed met bijvoorbeeld een buffet, drankjes, amusement of sfeermuziek. We hebben alles in huis, de keuze is aan u.

Waarom?

U kunt kiezen

Wij hebben een uitgebreide collectie van producten voor u samengesteld.

Hoe werkt het?

U komt bij ons langs en zoekt samen met uw personeel het pakket bij elkaar.

Wat is het assortiment?

We hebben ervoor gezorgd dat uw mensen op de ChristmasFairTrade de keuze hebben uit een breed, origineel en aantrekkelijk assortiment. Voor elk budget kan er een mooi pakket worden samengesteld. Na afloop gaat iedereen tevreden naar huis met een tas zelfgekozen cadeaus. De volgende partners en hun assortiment kunt u verwachten op de ChristmasFairTrade;
vroeg logo
Nieuw dit jaar is bakkerij Vroeg uit Bunnik. Eten met een goed verhaal. Ambachtelijke stollen en kransen uit eigen bakkerij. Daarnaast veel lekkers uit de streek. Worsten, speciaal bieren, sappen, jams en nog veel meer.
Goede wijn behoeft geen krans. Wijnkoperij Henri Bloem uit Amersfoort wordt door velen uit de regio beschouwd als dé wijnspeciaalzaak. Op de ChristmasFairTrade laten zij u ruiken en proeven uit een selectie wijnen met een faire achtergrond. Ook de Prosecco bubbels zullen niet ontbreken voor de feestdagen.
Een merk dat niet meer is weg te denken als het gaat om de verzorging voor bad & body. De originele geuren en verpakkingen maken van Rituals een gewild product om te gebruiken, en om cadeau te geven. Er is een brede keuze voor hem en voor haar.
Beleef de smaak van vakantie! En kom een van de échte worstjes van Monsieur Saucisson proeven! Meer dan 30 verschillende soorten Franse Saucissons
logo_plus_footer-3
De chocolaterie en patisserie van Dr. Chocolate is inmiddels een begrip in Amersfoort en omstreken. Op de fair staan ze klaar met hun kwalitatieve en duurzame chocolade. Zo zijn er ambachtelijke gemaakte bonbons, nougat, brokken breekchocolades, en ander lekkers. Ook voor lekkere koffie en thee kunt u bij ze terecht.
Bij Best-Basics vind je sieraden, tassen, sjaals en andere accessoires. Zoek je een item om bij je outfit te combineren of juist die extra touch te geven? Houd je van trendy of juist van basic? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden voor elk wat wils. We helpen je graag bij het maken van je keuze op de ChristmasFairTrade.
Kaarsen- en zeepmakerij Twinkel in Huizen is onderdeel van Sherpa. Hier werken mensen met een verstandelijke beperking, en krijgen zo de mogelijkheid voor een zinvolle dagbesteding. Kaarsen en zeepjes worden hier gemaakt in vormen en kleuren zoals u ze nergens anders treft. Ambachtelijk gemaakt, met liefde en zorg.

Mini-lights zijn lichtslingers met unieke decoraties, verpakt in glazen flesjes en verlicht met 10 duurzame LED lampjes. De slingers werken op 2 stuks AA 1,5V batterijen en zijn extreem zuinig in gebruik. De Mini-lights zijn verpakt in een fraaie doos, waar de lichtslingers extra mooi in gepresenteerd worden. Als klein extra is er voor het batterijdoosje een decoratieve huls bijgevoegd.

DreamLights zijn lampjes die een unieke sfeer brengen op iedere plek en bij elke gelegenheid. Elk lampje heeft een handgemaakte decoratie, gemaakt van natuurlijke materialen. De decoraties zorgen voor een zacht en warm lichteffect. Door het handwerk is ieder lampje uniek. Een snoer met DreamLights is meer dan 3 of 4,5 meter lang en bevat 20 of 35 lampjes. DreamLights zijn er in diverse uitvoeringen
Het jonge merk House Vitamin biedt dit jaar een aantrekkelijke collectie woonaccessoires zoals kandelaars, memohouders, verlichting, kussens en decoraties.
Lekker wegkruipen met een boek in de donkere wintermaanden. Kies uit het grote assortiment actuele titels van romans, thrillers, kookboeken en een keur aan kinder-, reis- en natuurboeken.