Wij geven u graag 10 redenen om voor ons te kiezen.

De christmasfairtrade is dit jaar van 10 T/M 13 EN VAN 16 T/M 19 DECEMBER,, andere data op aanvraag.

Voor contact en reserveren:

Kerst 2019

Uw organisatie kijkt binnenkort terug op het afgelopen jaar.
In deze bijzondere tijden zal er van uw medewerkers vaak een stapje extra gevraagd zijn. Men heeft zich extra voor u ingezet… is dat voor u wellicht een goede reden om uw waardering eens op een bijzondere en verrassende manier te laten blijken?

Met een standaard kerstpakket loopt u de kans dat een deel van de ontvangers de inhoud niet zal waarderen of uiteindelijk niet zal gebruiken. Uw werknemers of zakenrelaties trakteren op een internetbon of cadeaubon is vrij onpersoonlijk.
U probeert natuurlijk met alle wensen rekening te houden en u wilt iedereen een gevoel van waardering geven. Dàt is een moeilijke opdracht.
Hoe fijn zou het zijn wanneer uw medewerkers en/of zakenrelaties ècht zelf hun kerstcadeaus kunnen uitkiezen en deze vooraf kunnen proeven, ruiken en keuren?

Dit kan werkelijkheid worden… wij bieden u een verrassende belevenis in een informele en sfeervolle ambiance met elkaar en met een keuze uit een uitgebreid cadeau-assortiment! U bent van harte welkom op de ChristmasFairTrade!

Waarom?

U kunt kiezen

Wij hebben een uitgebreide collectie van producten voor u samengesteld.

Hoe werkt het?

U komt bij ons langs en zoekt samen met uw personeel het pakket bij elkaar.