10 goede redenen

Waarom zou u met uw medewerkers dit jaar voor de ChristmasFairTrade kiezen? We geven u alvast 10 goede redenen!

1. U bent samen aan het shoppen

Uw organisatie kijkt straks weer terug op het afgelopen jaar. In deze bijzondere tijden zal er van alle medewerkers wel een stapje extra zijn gevraagd. Uw mensen zetten zich extra in, voor u een reden om uw waardering eens op een bijzondere manier te laten blijken?

ChristmasFairTrade laat uw mensen het zelf uitzoeken. Uw mensen stellen zelf hun kerstpakket samen. Dit alles in het prachtige DierenPark Amersfoort.

2. U heeft een geweldige keus

Uw mensen komen ogen tekort om het hele aanbod te bekijken. Er is voor elk wat wils, en binnen elk budget is er een origineel, lekker en gevarieerd pakket samen te stellen.

3. Het is úw feest

Wij hebben voor een sfeervolle kerstmarkt op een mooie lokatie gezorgd. U bepaalt de verdere invulling. Welk budget krijgen uw medewerkers? Met speciale muntjes kunt u ze ook laten genieten van een drankje, een borrelhapje of een smakelijk buffet. Ook speciale extra wensen als muziek en entertainment vullen we desgewenst graag voor u in.

4. Ook geschikt als kerstborrel

De ChristmasFairTrade is dit jaar in DierenPark Amersfoort. Een prima locatie om de kerstmarkt te combineren met de jaarlijkse kerstborrel. U heeft een aparte ruimte tot uw beschikking voor een speech, een hapje en een drankje onder mekaar. En waarom niet uw beste relaties uitnodigen, en hen ook lekker mee laten shoppen met een budget aan kerstmuntjes? Het zal uw contacten voor het komende jaar zeker ten goede komen.

5. Verantwoord shoppen

Uw mensen kunnen met een goed gevoel hun pakket uitzoeken. Het hele assortiment is geselecteerd op een verantwoorde herkomst, met respect voor mens, dier en milieu. Zónder dat u in uw keuze wordt beperkt. Dat shopt toch een stuk fijner?

6. Transparante formule

Vooraf hebben we met u doorgenomen hoeveel mensen er komen, en welk budget ieder te besteden krijgt op de markt. Ook uw keuze vwb drankjes en catering leggen we vooraf met u vast. Geen verrassingen achteraf dus, alles transparant.

7. Betaalbare formule

En de kosten zelf? Vanaf € 35,- kunnen uw mensen een prachtig pakket samenstellen, een prijs die zeker niet hoger ligt dan een traditioneel kerstpakket. De baten liggen zeker wel hoger; tevreden personeel dat zélf heeft kunnen kiezen!

8 Fiscaal aantrekkelijk

Het budget dat u uw personeel biedt om te shoppen en de eventuele kosten van de catering kunnen binnen fiscaal aantrekkelijke regels vallen. E.e.a. hangt onder meer af onder welk regime u uw personeelsvergoedingen laat vallen. Neem tijdig contact op met uw accountant voor een passend advies.

9. Centrale locatie

Waar uw mensen ook vandaan moeten komen, DierenPark Amersfoort ligt centraal én is goed bereikbaar.

10. Geen zorgen

Met de ChristmasFairTrade legt u een hoop zorgen en geregel bij ons neer. Wij helpen u een bijzonder moment te creëren voor uw mensen, waar u samen ontspannen van kunt genieten. We luisteren graag naar hoe ú het hebben wilt dit jaar. Overtuigd? Nog vragen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Hoe eerder u boekt, hoe meer we rekening kunnen houden met uw voorkeursdata en uw wensen.

Waarom?

U kunt kiezen

Wij hebben een uitgebreide collectie van producten voor u samengesteld.

Hoe werkt het?

U komt bij ons langs en zoekt samen met uw personeel het pakket bij elkaar.