Laat uw personeel zelf hun kerstcadeaus uitzoeken tijdens een prachtige kerstmarkt

De ChristmasFairTrade de ideale manier om uw personeel een leuk bedrijfsuitje te bezorgen en ze zélf een eigen kerstpakket te laten samenstellen. Op de sfeervolle kerstmarkt kiezen ze met een budget aan muntjes uit een prachtig en breed assortiment cadeaus.

De christmasfairtrade is dit jaar van 17 t/m 21 december, andere data op aanvraag.

Wij regelen

 • Een sfeervolle kerstmarkt
 • Op een prachtig landgoed bij Amersfoort
 • Met een enorme keuze aan cadeaus voor hem en haar
 • Aangevuld desgewenst met catering, live muziek etc.

De gezelligheid en ambiance

De ChristmasFairTrade is elk jaar weer een vrolijk, sfeervol en gezellig feest. Kijkt u zelf maar:
ChristmasFairTrade 2015
Play Video

ChristmasFairTrade sfeerimpressie

Play Video

Christmasfairtrade 2014

Play Video

De locatie

De ChristmasFairTrade vindt plaats op het prachtige landgoed ISVW in Leusden/ Amersfoort. Goed bereikbaar, ruime parkeergelegenheid en zeer sfeervol.

De Catering

Wij kunnen uw personeel tijdens de ChristmasFairTrade voorzien van geweldig lekkere hapjes en drankjes, tot een volledig verzorgd buffet.

Het kerstpakket

Bij de ChristmasFairTrade zoeken uw medewerkers de cadeaus zélf uit. Bij de verschillende kramen is er keuze uit een breed assortiment, en kan er geproefd en gekeurd worden. Uiteindelijk gaat iedereen tevreden naar huis met een tas vol zelf uitgekozen cadeaus.

Enkele voorbeelden

 • Ruime sortering wijn
 • Rituals
 • Streekproducten
 • Chocolade
 • Boeken
 • Woonaccessoires
 • Tassen en Sieraden etc.
 • Koffie & thee

De kosten

En de kosten zelf? Vanaf € 35,- kunnen uw mensen al een prachtig pakket samenstellen, een prijs die zeker niet hoger ligt dan een traditioneel kerstpakket. De baten liggen zeker wel hoger; tevreden personeel dat zélf heeft kunnen kiezen!

Referenties

Ik wil je hierbij heel erg bedanken voor alle goede ondersteuning. Jullie hebben het echt super georganiseerd. De medewerkers praten er nu nog over en waren allemaal erg enthousiast!
Wat was het een succes, de ChristmasFairTrade. Geweldige ontvangst, mooie locatie en prachtige producten! Alle teamleden hebben een leuke middag gehad. Het kerstkado is erg gewaardeerd. Neem volgend jaar maar weer contact op 🙂 Dank!

– Nathalie van Ouwerkerk, Service Bureau Gemeenten

– Jeannette Ridderhof, directeur Montessorischool ’t Ronde

Partners

vroeg logo
Nieuw dit jaar is bakkerij Vroeg uit Bunnik. Eten met een goed verhaal. Ambachtelijke stollen en kransen uit eigen bakkerij. Daarnaast veel lekkers uit de streek. Worsten, speciaal bieren, sappen, jams en nog veel meer.
Goede wijn behoeft geen krans. Wijnkoperij Henri Bloem uit Amersfoort wordt door velen uit de regio beschouwd als dé wijnspeciaalzaak. Op de ChristmasFairTrade laten zij u ruiken en proeven uit een selectie wijnen met een faire achtergrond. Ook de Prosecco bubbels zullen niet ontbreken voor de feestdagen.
Een merk dat niet meer is weg te denken als het gaat om de verzorging voor bad & body. De originele geuren en verpakkingen maken van Rituals een gewild product om te gebruiken, en om cadeau te geven. Er is een brede keuze voor hem en voor haar.
Beleef de smaak van vakantie! En kom een van de échte worstjes van Monsieur Saucisson proeven! Meer dan 30 verschillende soorten Franse Saucissons
Wie koffie & thee met een fair verhaal zegt, zegt Simon Lévelt. Introduceerde 25 jaar geleden als eerste in Nederland biologische koffie en thee. Nu uitgegroeid tot een merk dat vertrouwen geeft. Vertel uw smaakvoorkeur en Simon Lévelt biedt u de bijpassende melange.
Bij Best-Basics vind je sieraden, tassen, sjaals en andere accessoires. Zoek je een item om bij je outfit te combineren of juist die extra touch te geven? Houd je van trendy of juist van basic? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden voor elk wat wils. We helpen je graag bij het maken van je keuze op de ChristmasFairTrade.
Kaarsen- en zeepmakerij Twinkel in Huizen is onderdeel van Sherpa. Hier werken mensen met een verstandelijke beperking, en krijgen zo de mogelijkheid voor een zinvolle dagbesteding. Kaarsen en zeepjes worden hier gemaakt in vormen en kleuren zoals u ze nergens anders treft. Ambachtelijk gemaakt, met liefde en zorg.

Mini-lights zijn lichtslingers met unieke decoraties, verpakt in glazen flesjes en verlicht met 10 duurzame LED lampjes. De slingers werken op 2 stuks AA 1,5V batterijen en zijn extreem zuinig in gebruik. De Mini-lights zijn verpakt in een fraaie doos, waar de lichtslingers extra mooi in gepresenteerd worden. Als klein extra is er voor het batterijdoosje een decoratieve huls bijgevoegd.

DreamLights zijn lampjes die een unieke sfeer brengen op iedere plek en bij elke gelegenheid. Elk lampje heeft een handgemaakte decoratie, gemaakt van natuurlijke materialen. De decoraties zorgen voor een zacht en warm lichteffect. Door het handwerk is ieder lampje uniek. Een snoer met DreamLights is meer dan 3 of 4,5 meter lang en bevat 20 of 35 lampjes. DreamLights zijn er in diverse uitvoeringen

Het jonge merk House Vitamin biedt dit jaar een aantrekkelijke collectie woonaccessoires zoals kandelaars, memohouders, verlichting, kussens en decoraties.

Lekker wegkruipen met een boek in de donkere wintermaanden. Kies uit het grote assortiment actuele titels van romans, thrillers, kookboeken en een keur aan kinder-, reis- en natuurboeken.